Tot aan 1 juni geven we om de 3 weken een retraite
steeds startend op de vrijdag om 17.00 uur
en eindigend op de zondag om 13.00 uur.

29 – 31 mei

3 dagen gevoed worden in je stilte en je beweging

Hoe kan je vorm geven aan je verlangen om deze buitengewone periode te benutten voor bezinning? Dat is in je eentje niet eenvoudig. Daarom doen we het samen. De begeleiding mag je met een gerust hart overlaten aan Dansklooster.

Samen dansen, mediteren en delen via ZOOM

De mooiste muzieklijsten om op te dansen!

Meditaties die je op jouw eigen moment kan volgen.

Ruimte om na de stilte... ervaringen te delen.

Voor de buitenwereld ben je offline...

 

Tijdens de Online Retraite zijn er momenten dat we samen komen en er zijn momenten dat je jouw eigen pad gaat. Zo ziet het programma eruit:

Vrijdag
17.00 – 18.00   Kennismaken
20.00 – 22.30   Dans & Meditatie sessie 1

Zaterdag
08.00 – 08.30   Ochtendmeditatie
10.00 – 12.30   Dans & Meditatie sessie 2
15.00 – 16.00   Samen wandelen…
17.00 – 18.00   Deelcirkel
20.00 – 22.30   Dans & Meditatie sessie 3

Zondag
08.00 – 08.30   Ochtendmeditatie
10.00 – 12.00   Dans & Meditatie sessie 4
12.00 – 13.00   Deelcirkel en afsluiting

Deze retraite is het ultieme bewijs dat we ondanks alles wat ons nu overkomt kunnen blijven kiezen voor schoonheid. Dat is onze missie en dat is wat we samen gaan doen.

Coby, Michael & Mathilda

De online dansklooster retraite 

We worden in deze buitengewone tijd gevraagd om te geloven in de kracht van licht en liefde. Om de omstandigheden te omarmen en te beschouwen als een kans. Maar hoe doe je dat? Wanneer je bijvoorbeeld helemaal alleen bent, of juist in een huis vol gezinsleden. Hoe maak je deze fase tot een kans om te helen en te groeien?

En er is dansverlies… De kracht van de vrije dans. Het doorvoelen van muziek in je lichaam, het verrast worden door wat altijd weer ontstaat op de dansvloer, het samen zijn.

Wij zien de online retraite als de gouden kans om verder te gaan. We heffen de muren op, we laten de afstanden verdwijnen en ontmoeten elkaar thuis en in de natuur.

Deze dagen gaan we je voeden met uitnodigende opdrachten binnen en buiten je huis. Op je eigen momenten ga je mediteren, dansen, schrijven. En we gaan het samen doen via ZOOM momenten. Dit worden pareltjes van verbondenheid.

Wat heb je nodig?

Plan tijd vrij en omarm de omstandigheden

Natuurlijk zou het fijn zijn als het je lukt om deze 3 dagen in te richten alsof je op retraite gaat. Maar dat gaat niet iedereen lukken. Omarm dat. Misschien danst zometeen je partner wel mee… Ligt je kind met zijn hoofd op je buik als je de meditatie luistert… Of wil iemand uit je kring heel graag dat ie iets voor hem of haar regelt. Onze grootste levenslessen liggen in het dagelijks leven…

Bereid het praktisch voor

Vertel je omgeving dat je op retraite gaat en dat je offline zal zijn | Creeer een dansvloer en een meditatieplekje | Regel boxjes voor aan je computer zodat de muziek en de meditaties krachtig hoorbaar zijn. | Zorg dat je voldoende voedsel in huis hebt zodat je niet naar de winkel hoeft. Oefen vooraf een keer met ZOOM zodat de techniek je geen stress bezorgd.

Tarief & Aanmelding

We bieden de retraite aan op basis van een vrije donatie. Voel wat jij ervoor kan en wil geven. Mocht je dit echt lastig vinden om in te schatten, dan geven we als richtlijn een donatie tussen de  € 80,-  / € 180,-

De donatie doe je via onderstaande button. Daarnaast stuur je ons een email dat je mee wilt doen. 

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.