Cadans van de Retraite

Hier lees je het programma van de retraite.
We geven er enkel de gezamelijke momenten via ZOOM op weer. Je zal dus ook zelf vorm gaan even aan jouw Cadans in deze dagen. Wij geven je er diverse ideeen voor op de pagina: Meditaties & Inspiratie.

Bezinningstijd

We zorgen tijdens deze retraite voor een mooie balans tussen gezamenlijke momenten in de ZOOM omgeving en bezinningstijd in jouw eigen Dansklooster of misschien wel buiten.

Je bent natuurlijk vrij om zelf te bepalen wat jij wilt doen in de bezinningstijd. Misschien wil je rusten, je boek lezen of tekenen.

Op deze plek vind je inspiratie voor je bezinningstijd. We adviseren je om een keuze te maken en zeker niet alles op te pakken in dit weekend. Deze inspiratiebron blijft ook na de retraite beschikbaar en zullen we blijven aanvullen…

Ingang

Je ingang naar deze omgeving loopt via de menuknop ‘inloggen’. Alle pagina’s die hier staan komen niet terug in de menustructuur van de website. Dus mocht je even de weg kwijt zijn… via de knop ‘inloggen’ kom je weet terug in de besloten retraite.

Meditaties

Dit is een pagina die ook na de retraite beschikbaar blijft en met regelmaat wordt aangevuld. Het zijn uiteenlopende meditaties, fijne luistermomenten, en oefeningen in aandachtsvol zijn.

Muzieklijsten

onzeTijdens deze retraite gaan we diverse dansen samen meemaken. Van sommige lijsten maken we een Mixcloud opname die je later kan terugluisteren. Mocht je tussen de gezamenlijke dansmomenten door nog extra behoefte hebben aan muziek, dan is de Mixcloud van Dansklooster ook een fijne plek om te bezoeken!